Голямо Студио с гледка море_видео линк

гр.Черноморец,Бургас, област
69,900 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача!

Видео линк с обзор към жилището:

Предствавяме голямо и мебелирано жилище тип студио с гледка море.С обща площ от 48 кв,м, , нетна площ 43 кв,м,
Мебелировката е в добро състояние. Етаж 4 от 4. Асансьор – да , Акт 16 от 2014 година.Такса поддръжка 13 евро /кв.м. на година.

Апартаментен комплекс Атия Ризорт/Atia Resort е пуснат в експлоатация през 2014 година.Разполага с напълно завършена инфраструктура-прилежащ паркинг, живописно декорирано вътрешно пространство – красиви цветни алеи, зона за отдих, детска площадка, малък парк, басейн за възрастни и деца. Комплексът разполага също със СПА център и уютен ресторант.
Разположени са камери навсякъде, входове в сградите и на територията само с чипове. Атия Ризорт е само на 150 метра от Симпъл Бийч и Еко Къмпинг Черноморец/Simple Beach&Eco Camping Chernomorec. 
В близост се намират множество магазини и ресторанти, предлагащи традиционна българска кухня, морски деликатеси и прясна риба, както и детски кът за игра и забавления, възможност за масаж на брега на морето, а на 100 м. в комплекс Флорес Гардън/Flores Garden работо целогодишно Виктория СПА център.
Черноморец е малко уютно курортно селище на южното българско черноморие. Курортът е разположен на живописния полуостров на Бургаския залив. Черноморец се намира на 23 км южно от Бургас и на 8 км от романтичния Созопол.