к-с „Свети Йоан“ _100 м до плаж Смокиня.

гр.Созопол,Бургас, област
66,500 €

Описание на имота

к-с Свети Йоан _100 м до плаж Смокиня, първа линия море.

Предлагаме на вашето внимание добре обзаведено студио с тераса в прекрасния комплекс Свети Йоан.
 Разположено на втори етаж, като партера етаж номер едно и е с квадратура 41 кв.м. Много лесен достъп и чудесна гледка към гората. Планировката на апартамента е позволяваща спалнята да бъде ,като отделна стая. Има монтирана завеса.

Комплекс Свети Йоан Ризорт се намира непосредствено до плаж „Смокиня“ от една страна, а от друга граничи с природен парк „Странджа“. Великолепната широколистна гора носи свежест и прохлада през летните месеци. Плажната ивица е широка с фин златист пясък и кристално чиста вода. Комплексът е издържан в средиземноморски стил и с много зеленина по терасите. Повечето спални са с дървени кепенци на прозорците, които освен ефектен елемент от фасадата, създават уют, затъмняват и запазват по-ниска температура в стаите. В допълнение около сградата има парк с много екзотични растения, цветя и палми. 
В центъра на красиво оформения парк се намира инфинити басейн на две нива. Подходът в басейна наподобява златист морски бряг, който с плавен наклон ще ви отведе в нежно сините води. Около басейна има сламени чадъри и шезлонги с меки възглавници, на които можете да събирате слънчеви лъчи, колкото дълго ви се иска.

Видео линк с обзор към жилището:

      https://youtu.be/n6NvEl1cedc