Имот заслужаващ вашето внимание

гр.Черноморец,Бургас, област
56,900 €

Описание на имота

Имот заслужаващ вашето внимание!

Заповядайте да разгледате и да се насладите на централната гледка море от балкона на голямо по площ жилище тип студио (едностаен) ,с площ (52 кв.м). Размери на студиото: дължина – Коридор дължина 2.80, стая 8.23 метра, ширина: 3,90 в най-широката част, 2,55 в най-тясната част.Обзаведено с вкус и качество с мебели в отлично състояние.Намира се на трети етаж от пет в сградата.Монтиран е шкаф по поръчка в голямото антре.

Разположен във ваканционен комплекс ”Слънчев остров”/Sunny Island”.
Педантично поддържан закрит тип комплекс с всички произтичащи допълнителни услуги. Такса поддръжка 9 евро/кв.м на година. (регистрирана етажна собственост).
– Точно 150 м до ”Simple Beach” & ”Eco camping Chernomorec”
– 10,15 минути пеша през вилна зона ’Червенка” до плаж Царски залив и плаж Градина
– 100 м до Flores Garden и новооткрития ” Виктория СПА”/Victoria SPA (1000 кв.м.)
– 2 км до центъра на Черноморец (възможност за целогодишно използване)
– 8 км до Созопол
– 20 минути с кола до град Бургас

ПЛАЖЪТ НА КЪМПИНГ ЧЕРНОМОРЕЦ Е УДОСТОЕН С BLUEFLAG (СИН ФЛАГ). 
Менжународната оценка за 2022 година имаше за цел да открие плажовете от цял свят, които са успели да съхранят естествената природа и успешно да я съчетаят с модерни удобства и комфорт. Нашият плаж е единият от общо три плажа, отличени в категория “Climate Change Education and Climate Change Action”. Водата и пясъкът на къмпинг Черноморец са чисти, полагат се специални грижи за запазването на всички биологични видове, плажът е естествен, екологичен и безопасен. Това е перфектното място за Вашата незабравима почивка! Очакваме Ви!