Нова намалена цена!

гр.Черноморец,Бургас, област
69,500 €

Описание на имота

Нова намалена цена! Без комисиона от купувача!

150м до Simple Beach&Eco Camping Chernomorec
Разпределение: Входно отделно антре,отделно гостна с отделен кухненски бокс,спалня,баня,балкон,на който се излиза и от спалнята и от гостната.

Представяме ви двустайно жилище разположено на втори етаж. Гостната е с френски прозорци, а площта на имота е 69 кв.м.,чиста жилищна площ 61 кв.м.Подхожда и за целогодишно използване на имота.Обемно, много приятно и уютно жилище на морето. 
Корпуса, в който е разположен имота е без асансьор, изкачват се само половин ред стълби, на втори етаж с много лесен достъп. Разполага с частична гледка море между сградите. Разпределение: дневна – кухня – трапезария, спалня, баня с WC, антре и тераса. 

 Разположен във ваканционен комплекс ”Слънчев остров”/Sunny Island”. 
Педантично поддържан закрит тип комплекс с всички произтичащи допълнителни услуги. Такса поддръжка 9 евро/кв.м на година. 
– Точно 150 м до ”Simple Beach” & ”Eco camping Chernomorec”
– 10 минути пеша през вилна зона ’Червенка” до плаж Царски залив и плаж градина
– 100 м до Flores Garden и новооткрития ” Виктория СПА”/Victoria SPA
– 2 км до центъра на Черноморец (възможност за целогодишно пребиваване)
– 8 км до Созопол
– 20 мин с кола до Бургас
– 10,15 минути пеша през вилна зона ”Червенка” до плаж ”Царски Залив” – плаж Градина

ПЛАЖЪТ НА КЪМПИНГ ЧЕРНОМОРЕЦ Е УДОСТОЕН С BLUEFLAG (СИН ФЛАГ). 
Менжународната оценка за 2022 година имаше за цел да открие плажовете от цял свят, които са успели да съхранят естествената природа и успешно да я съчетаят с модерни удобства и комфорт. Нашият плаж е единият от общо три плажа, отличени в категория “Climate Change Education and Climate Change Action”. Водата и пясъкът на къмпинг Черноморец са чисти, полагат се специални грижи за запазването на всички биологични видове, плажът е естествен, екологичен и безопасен. Това е перфектното място за Вашата незабравима почивка! Очакваме Ви!