2 бани_2 спални_2 веранди_Студио+двустаен

гр.Созопол,Бургас, област
102,000 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача!
Жилището се състои от двустаен апартамент и студио обединеи в тристаен.При необходимост има възможност много лесно да се отделят,като се затвори едната врата и се превръщат в два апартамента!Общата площ е 120 кв.м,а по отделно двустайния апартамент е 72 кв.м.,а студиото 48 кв.м.
Чудесна възможност за инвестиция,както от финансова така и от здравословна гледна точка и много добре прекарано време от съчетанието на морски бриз и борова горичка,много допълнителни услуги в строго охраняван и най-поддържан ваканцион компклекс са в наличност,както и романтиката на Созопол.
2 бани_2 спални_2 веранди_просторна гостна_коридор.Разположението на вилата по оценка за района на много собственици вече на жилище е най-добрият в комплекса.
Площ – 120 кв.м.
Ваканционно селище Санта Марина в курортното градче Созопол е разположено на сянка под борова горичка, на една ръка разстояние от морето. 
Много допълнителни услуги – тенис кортове, амфитаетаър, няколко басейни, няколко таматични ресторанта, видео наблюдение, жива охрана, атракции за най-малките и мн. 
Santa Marina Holiday Village Sozopol