2 спални__200 м до морето_нова цена

гр.Черноморец,Бургас, област
54,900 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача!
През тази година се инвестира много в обновяването на плажа най-близко до коплекса.Определи се ,като един от най-поддържаните,подходящ е и за целогодишно живеене.Освен най-близкия плаж “Къмпинг Черноморец” недалеч са плаж “Червенка” и Царски залив.Таксата поддръжка е 9 евро кв.м на година.Менажира се отлично от нова управляваща компания от началото на тази година.
3-стаен апартамент със стилно вътрешно оформление, на метри от един от най-хубавите плажове и район.. Таксата поддръжка на комплекса вече е – 9 евро/кв. м.Електрооборудването и мебелите са нови,не е отдаван досега.Състои се от две отделни спални,отделно хол,баня и коридор.

ВИП комплексSunny Island( Съни Айлънд ), разположен на живописния полуостров, в най-южния край на Бургаския залив, само на 20 км на юг от Бургас и на 5 км от старинния град Созопол. Намира се в едно от недокоснатите ъгълчета на българското крайбрежие, между градския плаж на Созопол и къмпинг Градина, точно срещу остров Свети Иван. Тук е мястото където ще можете да усетите магическата красота на Черното море! Всички апартаменти имат южно изложение и вълшебен изглед към морето. Стъпаловидната архитектура и висококачественото строителство, в съчетание с обкръжаващата дива природа, придават на комплекса спокойствие и уют.Sunny Island е ваканционен комплекс от затворен тип с обширна територия и прекрасна инфраструктура, за престижна почивка, разполага с уникална градина с площ 6 000 кв. м и басейн на 3 нива.