_Шарлопов груп_

гр.Сандански,Благоевград, област
120,000 €

Описание на имота

Заповядайте да се насладите на уютната тераса с гледка към зеленината на Пирин.Жилището се състои от — предверие,дневна с трапезария и кухненснки бокс,една спалня, две бани с WC, складово помещение и три тераси.Етаж 3 от 3,предвиден е паркинг за собственици зад къщичките.Такса обслужване — 8,5 евро/кв.м. на година.
Гостната и спалнята имат отделни балкони с гледки към свежа зеленина.През предверието към голямата трета тераса.

Eлегантният петзвезден Парк хотел „Пирин” е разположен върху западните склонове на Пирин планина, край устието на живописната река Санданска Бистрица, до прохладния парк на балнео и климатичен курорт Сандански, най-добрата естествена лечебница на бронхиална астма в Европа. 
Животворните дарове – слънце, вода и здраве  са гаранция за пълноценна почивка в Парк хотел „Пирин” в Сандански. 
Парк хотел „Пирин”, част от верига Шарлопов Груп  е сбъдната мечта за всеки, който иска да се зареди от ярката красота на неговите градини, лековитата минерална вода и великолепните гледки и да се почувства като в своя уютен и слънчев дом, далеч от дома. 
В началото на 2009 г като пилотен проект за Европа на Европейската СПА асоциация петзвездният Парк хотел Пирин в Сандански стана първият хотел в България, получил знак за качество EUROPESPA WELLNESS свидетелство, че Парк хотел Пирин отговаря на всички европейски изисквания за уелнес инфраструктура, безопасност, хигиена и качество на обслужването. 
Наред с отличните си условия за балнео и климатолечение, СПА и уелнес ваканция, отмора сред природата, еко, планински и ловен туризъм, познавателни и културно-исторически турове, и благодарение на високия професионализъм, добрата си конферентна база, първокласна кухня и възможности за развлечения, петзвездният Парк хотел „Пирин” е особено популярно място и за провеждане на успешни бизнес мероприятия, срещи на високо равнище, тиймбилдинги и запомнящи се семейни тържества. 
Балканския ресторант, средиземноморският ресторант, лоби бар и пиано бар
Предоставят се масажи, ароматерапия и козметични процедури. Гостите могат да ползват сауна парк с финландска сауна, био сауна и парна баня, както и закрит плувен басейн, фитнес център и детски басейн.