От последните хубави двустайни_Плаж Градина

гр.Черноморец,Бургас, област
41,000 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача!

Жилището е ситуирано на първи жилищен етаж високо над земята.Под него има етаж с апартаменти (приземни).
Изцяло с изложение към морето и “Бакърлъка”!
Апртамент номер J-5 (първи жилищен етаж),изложение: юг. Чиста жилищна площ 52 кв.м и обща площ 61.Състои се хол-гостна с кухненски ред,спалня,балкон,баня. 10 евро за кв. м такса поддръжка на годишна база.Басейн.Близо до “Аполония Ризорт” и морето.

Без комисиона от купувача! Прилично и издържано строителство,чудесно място за почивка.Близо до морето.Блзио до плаж “Градина”

КОСТА БУЛГАРА е апартаментен комплекс предлагащ избор от студия и апартаменти с една и две спални, разположен близо до брега на Царски Залив, с плажна ивица от повече от 5 км златист пясък и кристално чисто море в района на Созопол. Царски залив е дом на едни от най-красивите плажове на южното Черноморие. 

За комфорта на собственици и гости допринасят изискан основен ресторант ‘Bella Casa’. Ап. хотел ‘Коста Булгара’ предлага рецепия, руум сървис, консиерж и охрана. Условията за водни спортове са отлични. В близост има училище за уинд сърф, организират се опознавателни екскурзии, разходнки с лодки, и това са само част от възможностите за развлечения,паркинг.

Costa Bulgara – Chernomorec