Двустаен апартамент на крачки от Марина Диневи_200 м до плажа!

гр.Свети Влас,Бургас, област
89,900 €

Описание на имота

Двустаен апартамент на крачки от Марина Диневи_200 м до плажа!
Апартаментната кооперация от която е част предлагания имот се отличава с висококачествено, строителство с отлични материали!Битов ток, такса поддръжка – 600 евро на година.

Представяме Ви двустайно мебелирано жилищес гледка море .Апартамента е на крачки от Марина Диневи и плажа.В отлично ново състояние.Състои се от гостна, спалня, коридор, баня и голяма тераса с гледка море.Площ 70 кв.м.,нетна площ 64 кв.м, само 6 кв.м. общи части.

Видео линк с акцент към инериора и балкона на жилището:

Фрегата / Fregata е приятен и модерен комплекс от ваканционни апартаменти, който се намира в централната част на изкючителния курорт Свети Влас. Комплексът е разположен на изхода на яхтеното пристанище Марина Диневи и едва на 100 метра от православния храм Св. Власий. На трета линия море, Фрегата отстои едва на 4 минути пеша от централния плаж на Свети Влас, в най- източните ниски части на Стара планина. Районът е идеален за събиране на слънчев тен и практикуване на различни водни спортове, за спа процедури и риболов.Комплекс Фрегата се състои от една сграда, където на седем етажа са разположени 57 апартамента.

Всички 28 комплекса на строителната група се намират на крайбрежието, в непосредствена близост до плажна ивица, като са на около 12 минути пеш. Почти всичките са разположени един до друг и образуват обособен район с цялостна инфраструктура, а именно собствени улици, градини и места за отдих; басейни, четири фитнес клуба, салони за красота; осем супермаркета, както и амфитеатър със безплатни детски увеселения всяка неделя вечер, курсове по фехтовка и други спортове. В близост се намира и яхтеното пристанище, казиното в курорта.