Art complex „ANEL“ Раят на Черноморието

гр.Созопол,Бургас, област
197,500 €

Описание на имота

Art complex ANEL Раят на Черноморието
Представяме ви жилище разположено в къща във високата част на комплекса.В уединение от ресторанта и басейна.
Площ 100 кв.м.,състои се от антре, дневна с трапезария, спалня, мокро помещение, баня, тераса и стая с площ от 20 кв.м. на приземен етаж към жилището.Разложено на втори етаж (първи жилищен).Много лесен достъп по половин ред стълби. Площ на жилището е 80 кв.м. + помещение 20 кв.м. на приземния етаж към апартамента.Такса поддръжка 12 евро кв.м. на година.
Видео линк на имота в yоutube :

Art complex Anel – Нос Христос – Раят на Черноморието. Музей, галерия, ботаническа градина, фиорди, скално езеро.Ресторант

Арт комплекс „АНЕЛ“ е разположен южно от град Созопол, полуостров „Буджака“ – природен феномен с множество фиорди, най-красивата и живописна част от българското Черноморие. Намира се на място, целунато от Бога – на скалистия, величествен нос „Христос“. При изграждането на комплекса е постигната неповторима симбиоза между архитектура и природа. Той разполага със забележителна ботаническа градина и с уникална за нашата страна скулптурна експозиция с произведения на най-бележитите български творци в областта на пластичното изобразително изкуство.

По скалистия бряг са разположени много произведения на монументалното изкуство. Авторите: Величко Минеков, Крум Дамянов, Валентин Старчев, Емил Попов, Павел Койчев, Вежди Рашидов и Мария Гергова създават първия по рода си скулптурен парк, събиращ в едно силата на морето и изкуството. Техните творби преминават постепенно от брега към зелената морава, а от там заедно със субтропичната растителност застават мълком между къщите.

Ресторантът на Арт Комплекс Анел се намира върху скалист бряг и гледката е като от борда на морски кораб. Вижда се как бризът гали морските вълни, птиците се стрелкат в морската вода за своя улов

На разположение в комплекса са два басейна на открито с морска вода. Инфинити басейнът за възрастни е в непосредствена близост до ресторанта с мокър бар и множество атракции. Около него са разположени шезлонги и слънчеви чадъри с чудесна гледка към морския хоризонт. Модерният спортен център на Арт Комплекс Анел, Созопол съчетава бутикова фитнес зала, оборудвана с Technogym уреди, парна баня, сауна и 4-местно джакузи с прекрасна панорамна гледка към морето.

На разположение на нашите посетители са и инфинити басейн, детски басейн, езеро с кристално чиста вода, плаж и тенис.