2-стаен, Бургас, област

с.Лозенец,Бургас, област
73,000 €

Описание на имота

Едно от малкото райски останали места. Двустаен апартамент напълно обзаведен. С гледка към морето и планината.
Местност Диньов Гьол се намира на около 700 м от комплекс Оазис и е до местност Арапя. В тишина и уединение до един от най-спокойните, красиви, чисти и тихи плажове в района, като в същото време близко до комплекс Оазис със своя плаж и допълнителни услуги и местност Арапя. Плочките в двете бани са италиаснки, а мебелите са от висок клас (натурално дърво).
Комплекс Лалов Егрек/Lalov Egrek – Lozenec се намира в едноименното вилно селище, на самия морски бряг до малък екзотичен плаж, на 1 км южно от село Лозенец и на 3 км северно от град Царево. Наблизо са плажовете на къмпинг Оазис и къмпинг Арапя.
Вилното селище е привлекателно място за хора от всички възрасти, търсещи съприкосновение с природата и тайните на морското дъно. Представлява луксозен комплекс с частни фамилни къщи и апартаменти.
Дизайнерския ресторант Палуба, закътанан девствен плаж, басейна. Лазурните изгреви могат да се наблюдават от ресторант Палуба, но истинският сюрприз е бар Пещера.
Лалов Егрек се намира и най-модерната Водолазна школа в Югоизточна Европа Ангел Дайверс. Тя е сертифицирана по стандартите на Международната водолазна асоциация PADI с най-престижната категория 5 звезди.