+ 11 кв.м. покривна тераса с гледка към остров Свети Иван

гр.Черноморец,Бургас, област
87,900 €

Описание на имота

+ 11 кв.м. тераса с гледка към остров Свети Иван!
Видео линк с гледката от покривната тераса:

Двустайно жилище разположено на четвърти последен етаж, в уединения корпус на комплекса.Състои се от дневна-кухня-трапезария, спалня, баня-тоалетна, антре и тераса.Продава се с обзавеждането, банята е просторна с вана и биде.От гостната се излиза на балкон с гледка море и по лесна за качване стълба се излиза на откритата тераса с едни от май-добрите гледки в района.

Разположен във ваканционен комплекс ”Слънчев остров”/Sunny Island”.
Педантично поддържан закрит тип комплекс с всички произтичащи допълнителни услуги. Такса поддръжка 9 евро/кв.м на година. (регистрирана етажна собственост).
– Точно 150 м до ”Simple Beach” & ”Eco camping Chernomorec”
– 10,15 минути пеша през вилна зона Червенка до плаж Царски залив и плаж Градина
– 100 м до к-с Flores Garden и новооткрития ” Виктория СПА”/Victoria SPA (1000 кв.м.) – предвижда се за 24 година разширяване на фитнеса
– 2 км до центъра на Черноморец (възможност за целогодишно използване)
– 8 км до Созопол
– 20 минути с кола до град Бургас

ПЛАЖЪТ НА КЪМПИНГ ЧЕРНОМОРЕЦ Е УДОСТОЕН С BLUEFLAG (СИН ФЛАГ). 
Менжународната оценка за 2022 година имаше за цел да открие плажовете от цял свят, които са успели да съхранят естествената природа и успешно да я съчетаят с модерни удобства и комфорт. Нашият плаж е единият от общо три плажа, отличени в категория “Climate Change Education and Climate Change Action”. Водата и пясъкът на къмпинг Черноморец са чисти, полагат се специални грижи за запазването на всички биологични видове, плажът е естествен, екологичен и безопасен. Това е перфектното място за Вашата незабравима почивка! Очакваме Ви!