2 спални_гледка море_близо до плаж Градина

гр.Черноморец,Бургас, област
56,000 €

Описание на имота

Апртамент номер J-10 (втори етаж),изложение: север-юг. Чиста жилищна площ 70 кв.м и обща площ 83.Състои се хол-гостна с кухненски ред,2 спални,балкон,баня, .Басейн.Близо до “Аполония Ризорт” и плаж Градина- Царски Залив. 200 м до морето.

Без комисиона от купувача! Прилично и издържано строителство,чудесно място за почивка.Продажната цена не включва обзавеждането.

Заповядайте да разгледате,като си заявите час за оглед: студия от 23 000 евро,двустайни от 39 000 евро,тристайни от 51 000 евро.

КОСТА БУЛГАРА е апартаментен комплекс предлагащ избор от студия и апартаменти с една и две спални, разположен близо до брега на Царски Залив, с плажна ивица от повече от 5 км златист пясък и кристално чисто море в района на Созопол. Царски залив е дом на едни от най-красивите плажове на южното Черноморие. 

За комфорта на собственици и гости допринасят ресторант ‘Bella Casa’. Ап. хотел ‘Коста Булгара’ предлага рецепия, руум сървис, консиерж и охрана. Условията за водни спортове са отлични. В близост има училище за уинд сърф, организират се опознавателни екскурзии, разходнки с лодки, и това са само част от възможностите за развлечения,паркинг.

Costa Bulgara – Chernomorec