+Гараж_Атмосфера на къща къпеща се в зеленина

гр.Черноморец,Бургас, област
112,000 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача!
+ Гараж в подземния паркинг указан в документа за собственост.Атмосфера на къща къпеща се в зеленина.
Линк към видеото в youtube:

Площ: 77 кв.м.,състои се от две отделни спални всяка с френски прозорци и излаз на уединеното дворче ,гостна също с излаз на двора откъдето се открива гледка към морето и коридор.+ Гараж 14 кв.м. в подземния паркинг.Изцяло оборудвано жилище с висок клас мебели.Първи етаж (приземен).С възможност за паркиране на втори автомобил в открития вътрешен (общ) паркинг, единствен по рода си в района.
– 100 м до Simple Beach & Eco Camping Chernomorec.Новооткрит Виктория СПА на територията на комплекса – на 1 000 кв.м работещ целогодишно.За следващия сезон се планира разширяване на фитнеса.Такса поддръжка 12 евро/кв.м. на година.

ПЛАЖЪТ НА КЪМПИНГ ЧЕРНОМОРЕЦ Е УДОСТОЕН С BLUEFLAG (СИН ФЛАГ). 
Менжународната оценка за 2022 година имаше за цел да открие плажовете от цял свят, които са успели да съхранят естествената природа и успешно да я съчетаят с модерни удобства и комфорт. Нашият плаж е единият от общо три плажа, отличени в категория “Climate Change Education and Climate Change Action”. Водата и пясъкът на къмпинг Черноморец са чисти, полагат се специални грижи за запазването на всички биологични