300 м_Какао Бийч//15 мин_Несебър_двустаен

к.к.Слънчев бряг,Бургас, област
45,000 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача!

300 м_Какао Бийч//15 мин_Несебър
Топ локация до Какао Бийч и Несебър.Популярен комплекс с допълнителни услуги.

Предлагаме на вашето внимание двустаен мебелиран апаратамент.Състои се от: гостна, спалня, баня с WC и балкон.Етаж трети жилищен, (втори надпартерен),непоследен.Застроена площ:40 кв.м, обща площ 46 кв.м. Такса поддръжка 550 евро на година.

Rainbow 1 е първата построена сграда от веригата Комплекси Rainbow, пусната в експлоатация през лятото на 2005 година и няколко пъти е реновирана. В нея е разположен основният ресторант, който разполага с вътрешна част, вътрешна тераса и външна тераса до басейна. Rainbow 1 предлага за настаняване двойни стаи, студия и апартаменти. На разположение на гостите са още: рецепция, фитнес зала, сауна, бар, лоби бар, денонощен супермаркет, аптека и магазин за сувенири. Басейнът е с големи размери и има обособена детска част, детска пързалка, чадъри, шезлонг.Рейнбоу 1.

Рейнбоу 1 разположен в популярния курорт Слънчев бряг се намира на 300 м от морето в южната част на Слънчев бряг. Близо е алеята, която води до плаж Какао бийч, само на 6 минути пеша! Недалеч от елегантния комплекс има голям парк от природните пясъчни дюни с богата растителност, който внася в района спокойна и приятна атмосфера. На 15 минути пеша от комплекса е древният град-музей Несебър.