Абсолютна първа линия_море и планина на една ръка

гр.Свети Влас,Бургас, област
112,000 €

Описание на имота

Абсолютна първа линия море пред всички останали!Морето и планината са на една ръка разстояние.От всяка стая морето е ,като декор заемащо почти цялата площ на прозорците.Плажът е под апартамента.Блокчето,в което е ситуиран имота е до морето в уединение и тишина.Комплекса е реномиран с голям набор от допълнителни услуги.

Разпределение на имота: Апартаментът е с площ от 105 кв.м ,само 5 кв.м. общи части,застроена площ: 100 кв.м., състои се дневна с кухненски бокс,две спални,две бани с тоалетна,входно пространство,предверие и панорамна тераса с гледка към морето и планината.Етаж 3 от 5,асансьор – да.От всички стаи има излаз на голямата тераса.

Панорама Форт Бийч/Panorama Fort Beach е разположен на плажа в красивия спокоен южен залив с романтичното име Робинзон и в същото време в подножието на Стара Планина 

Комплексът е на ПЪРВА ЛИНИЯ и тип ”затворен”, разполага с ресторант, три басейна за възрастни и един с изкуствени вълни за деца, три детски площадки, фитнес клуб, сауна, магазини, супермаркет, миниголф игрище, денонощна жива охрана и охраняем паркинг. Всяка сграда разполага с асансьор. На територията на комплекса не се допуска движение на автомобили, което го прави изключително тих и спокоен. Собствениците заплащат годишна такса поддръжка 12 Евро/кв.м.