Крайбрежният ADMIRAL_Apartments

гр.Черноморец,Бургас, област
95,000 €

Описание на имота

Представяме ви най-новата възможнот за инвестиция в недвижим имот в куртното градче Черноморец крайбрежният /// ADMIRAL Apartments ///
Жилищната сграда на брега на морето ще бъде без такса поддръжка и е разпожена на неповторимо и уникално място до самия пясък и морската вода.За резервиралите жилище от Адмирал апартмънтс преди началото на летния сезон 2022 година ще има специални условия.Продажбите стартират при цена 1500 евро кв.м.Локацията подхожда за целогодишно пребиваване: Бургас е на 20 минути с атмомобил,Созопол на 10 минути.Близко са “Царски залив и плаж Градина,както и новия плаж Simple Beach.Разположен на първа линия до морето Адмирал Апартмънтс е в най-привлектелната част на Черноморец до пристанището и православния храм,както и емблематичния ресторант Star Fish.Апартаментите ще бъдат издавани със стешен на завършване “до ключ” всичко готово без мебели.
Триетажна жилищна сграда с апартаменти и заведение за хранене.Стротелството стартира януари месец 2022 година,срок за завършване – лятото на 2023 година.
За продажба се предлагат останалите свободни апартаменти на трети етаж.Жилищата на втори етаж са резервирани от клиенти.
На първият етаж ще бъдат разположени 3 жилища,2 ателиета и едно сервизно помещение.предвидени са два входа на сградата южен и източен.ще бъде осигурен и достъп на хора в неравностойно положение.На втория и третия етаж ще бъдат разположени общо 11 жилища,3 ателиета и второ сервизно помещение.
 Предвижда се – Заведение за хранене с всички изиквания и обслужващи помещения,складовяе към жилищата и обслужващи сградата помещения.В рамките на имота са осигурени 19 бр.паркоместа за автомобили и 20 бр.паркместа за велосипеди.

Трети етаж – 482 кв.м.

— Жилище 3.1 – 112,32 кв.м: днева с място за хранене и кухненски бокс,спалня,кабинет за творческа дейност със собствен санитарен възел,втори санитарен възел и балкон;
— Жилище 3.3 – 56,86 кв.м:дневна с място за хранене,кухненски бокс и кът за спане,балкон и санитарен възел;
— Жилище 3.4 – 56,86 кв.м:дневна с място за хранене,кухненски бокс и кът за спане,балкон и санитарен възел;
— Студио 3.5 – 76,21 кв.м ; Състои се от две студия с два отделни санитарни възела и балкони.
— Жилище 3.6 – 59 кв.м: дневна с място за хранене и кухненски бокс,спалня,санитарен възел и балкон;
— Жилище 3.7 – 57,68 кв.м: дневна с място за хранене и кухненски бокс,спалня,санитареб възел и балкон.
— Жилище 3.8 – 4343,66 кв.м:дневна с място за хранене,кухненски бокс и кът за спане,санитарен възел и балкон.