Аромат на море и полъх от Странджа

гр.Созопол,Бургас, област
190,000 €

Описание на имота

Аромат на море и полъх от Странджа!

Без комисиона от купувача!
Видео линк с обзор на жилището

Жилището е двустайно обзаведено по дизайнерски проект (остъклена част от гостната , като кабинет)
На няколко крачки през зеленото дворчето към имота до плажа, много лесно спускане един етаж по-надолу и излаз през отделен вход към плажа.
Панорамна гледка море към залива
Много лесен достъп до паркинга
Затворен тип комплекс без аналог по Черноморието (върху пясъка на Каваци)

Насладете се на аромата на морето и кристално чистия въздух на района спускащ се от Странджа планина зад комплекса ,морето е на една ръка разстояние от балкона на апартамента.Недалеч е резервата Пясъчни лилии където може да се насладите на този изключително рядък вид цветя наречени още цветя на дюните.Жилището е двустайно с площ от 79 кв.м разположено на втори етаж, със странична гледка към морето ,обзаведен.
Апартаментния комплекс Пясъчни лилии ( Sand Lilies complex) се намира на самия плаж Каваци. Созопол се намира на 4 км. Паркинг, интернет, открит басейн с плитка част, тераса за слънчеви бани и плаж с чадъри и шезлонги. В близост е хотел Грийн Лайф Бийч Ризорт, а Аквапарка на Приморско е на 13,5 км. Шофьорският плаж е на 1,1 км от апартамент Sand Lilies, а Bamboo Beach е на 2,8 км. Най-близкото летище е летище Бургас, на 40 км. Директно по плажс може да се стигне до новооткрития Cavo beach. Най-чистия плаж Каваци.
Пясъчни Лилии
Sand Lilies