Двустаен_Kings Bay

гр.Черноморец,Бургас, област
41,000 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача!
Жилището е на трети поеследен етаж с достъп на много светлина!
Апртамент номер I-12 (трети етаж),изложение: изток-запад. Чиста жилищна площ 51 кв.м и обща площ 59 кв.м.Състои се хол-гостна,спалня,коридор,балкон,баня. 10 евро за кв. м такса поддръжка на годишна база.Басейн.Близо до “Аполония Ризорт”

Без комисиона от купувача! Прилично и издържано строителство,чудесно място за почивка.На 200 м от морето.Блзио до плаж “Градина”,Царски Залив.

КОСТА БУЛГАРА е апартаментен комплекс предлагащ избор от студия и апартаменти с една и две спални, разположен близо до брега на Царски Залив, с плажна ивица от повече от 5 км златист пясък и кристално чисто море в района на Созопол. Царски залив е дом на едни от най-красивите плажове на южното Черноморие. 

За комфорта на собственици и гости допринасят изискан основен ресторант ‘Bella Casa’. Ап. хотел ‘Коста Булгара’ предлага рецепия, руум сървис, консиерж и охрана. Условията за водни спортове са отлични. В близост има училище за уинд сърф, организират се опознавателни екскурзии, разходнки с лодки, и това са само част от възможностите за развлечения,паркинг.

Costa Bulgara – Chernomorec