Двустаен на приземен етаж_Буджака_Созопол

гр.Созопол,Бургас, област
64,000 €

Описание на имота

Двустаен напълно обзаведен апартамент с приятна и уютна обградена от ограда с туя тераса.Площ 59 кв.м.,етаж 1 (приземен).Жилището е в отлично състояние.Има възможност да се придобие съседен огледален двустаен апартамент.

Триетажна вила част от затворен комплекс състоящ се от 3 вили с по 7 апартамента в най-високата част на местността Буджака.На пешеходно разстояние до Лидъл и избор от плажове.
Местността Буджака е интересна със своите борови горички,които се сливат с морския бриз.Районът подхожда и за целогодишно пребиваване.
Жилището разполага с една тераса.Предвижда се да има ниска такса поддръжка по договаряне с новите собственици на вилата (състояща се от 7 апартамента).Възможно е да се отдели цялата вила ,като самостоятелна, има възможност за придобиване на съседен огледален двустаен апартамент.Само двата апартамента са на етажа.Комплекса разлога с паркинг,ресторант,рецепция,лоби бар,басейн.Обявяваме за продажба вила ноемер 2 ,състояща се от 7 апартамета.
Жилището е с площ от 59 кв.м. ,етаж 1 (приземен),като приземния етаж е 1 (първи) от 3 етажа.
Комплекс от затворен тип “Созополски перли”/ Sozopol Pearls. Близо до Райски залив-Хармани,а в същото време с лесен достъп до Каваци.Нов град – Созопол – целогодишно.Апартамент номер 21