Единствен по рода си в района

гр.Черноморец,Бургас, област
280,000 €

Описание на имота

Единствен по рода си в района.Жилище с атмосфера на пентхаус с огромна тераса и великолепна гледка море над всички останали.Жилището се състои от просторна зала – гостна,огромна открита лятна тераса с достъп от гостната и двете спални,2 отделни спални,като едната е със самостоятелна баня,коридор,втора баня.Площ 140 кв.м.,чиста жилищна площ 120 кв.м.,етаж 4 от 4.Луксозна жилищна сграда с детайл и качетсво на довършителните работи,панорамен остъклен асансьор.
Една от най-добрите гледки в района.Тристаен обзаведен апартамент с просторна тераса и панорамнна гледка море.140 кв.м, етаж 4 от 4.На 100 м от Simple Beach&Eco camping Chernomorec.

4-етажният ВИП комплекс „SUNNY ISLAND DELUXE”. Той се състои от сграда с 30 на брой апартаменти – студия,двустайни и тристайни . На територията на комплекса има басейн и озеленена територия за отдих. 
Всички те имато изложение и вълшебен изглед към морето.Стъпаловидната архитектура и висококачественото строителство, в съчетание с обкръжаващата дива природа, придават на комплекса спокойствие и уют.“