Голямо студио_Топ комплекс

гр.Черноморец,Бургас, област
43,000 €

Описание на имота

Голямо по площ обзаведено студио със странична гледка море.Етаж 2.

 ”Атия Ризорт”.Atia Resort е нов комплекс има изградена станция за зареждане на електрически автомобили. Компекса е от няколкото най-престижни (висок клас строителство, архитектура, качество на материали, район и други. Подходящо за целогодишно пребиваване. В ”Атия Ризорт” работи целогодишно ресторант, а лятото магазин за хранително стоки. В пешеходна достъпност още няколко хранителни магазина извън комплекса. На 200 м от Simple Beach& Restaurant .
Разполага с богато и поддържано озеленяване плувен басейн с детски отсек, СПА център. Допълнително голямо свободно място двор отделно от общите части, параклис. 
На пешеходно разстояние има избор от още 3 ресторанта работещи през лятото с едни от най-добрите гледки море (един на плажа). Има възможност да се стигне пеща до центъра на курортното градче Черноморец – банка, поща, медицински център и други. Созопол е на 8 км от Черноморец, а Бургас е на 20 минути с кола. Недалеч от ”Atia Resort” започва Царски залив, плаж Градина.Подходящо за целогодишно обитаване.