Къща, Бургас, област

к.к.Елените,Бургас, област
92,000 €

Описание на имота

.cs2654AE3A{text-align:left;text-indent:0pt;margin:0pt 0pt 0pt 0pt}
.cs63EB74B2{color:#000000;background-color:transparent;font-family:Times New Roman;font-size:12pt;font-weight:normal;font-style:normal;}

Таунхаус. Отлично вътрешно и външно състояние на сградата. Едно от най-добрите места в коплекса откъм разположение. 3 бани. Много поддържан двор. Най-добрия таунхаус в компекса.
Тук ги няма летните изморителни жеги, средната температура на въздуха е + 28 С, водата – 24 С. Лекарите препоръчват почивка в Елените за хора, страдащи от белодробни заболявания. Самият мокплекс заема огромна територия на първа линия към морето. Завършен комплекс от къщи (малоетажно строителство – 2 етажа) и апартаменти в рая на южното българското Черноморие – в Елените, в залива на Слънчев бряг, на територията на известния клуб курорт Royal Club Victoria . Планини, покрити с борови гори, се спускат до морето. Това е Елените, северната част на залива на Слънчев бряг. Само на 35 километра. от летище Бургас, на 6 километра. от курорта Слънчев бряг на 2, 5 километра. от гр. Свети Влас. В живописната долина, заобиколена от гора, само на 6 минути при спокойно темпо до пясъчния плаж. Вила Романа той е уникален за България проект, който въвежда нова концепция: апартаментите са разположени в двуетажни сгради, с детска площадка и тревна площ в предната част на къщата с две барбекюта. Ниско строителство избягва общите входовете и стълбищни клетки, и създава ефект близо до земята, и комфорт. Вила Романа е част от клуб курорта Royal Club Victoria. Като част от хотелите в курорта Роял Парк , Royal Bay комплекс Атриум апартамента, Андалусия и Вила Романа , както и апартаментен хотел Negresco . И в непосредствена близост до Римските вили е флагманът на курорта – петзвездният Кралски замък, който работи целогодишно. Районът на курортен комплекс Роял Клуб Виктория е 800 хектара (! ), Който е малък самостоятелен курорт с богата инфраструктура! Цялата територия, в която и Вила Романа е оградена и охранявана. Достъпът до външни лица е ограничен. Още веднъж обърнете внимание на вече изброените инфраструктурни обекти, които са на разположение на собствениците на апартаменти. По пътя няма бариери и огради, всичко е на територията, достъпът е свободен. Собственикът на апартамента може да закупи пакет всичко включено с отстъпка. Пакетът включва три хранения на ден в ресторанти, напитки и закуски в баровете. Уникална концепция за почивка: спокоен, тих и опияняващ планински въздух в съчетание с непосредствена близост до прекрасния плаж и богатата инфраструктура на модерен курорт. И комфортът на живеещите в нискоетажни сгради.