Ново ТОП предложение + Гараж!

гр.Черноморец,Бургас, област
162,500 €

Описание на имота

Ново ТОП предложение + Гараж в документа за собственост! Райска гледка море и планина!

Представяме Ви жилище тип мезонет разгърнато на две нива.На трети етаж – антре, дневна-трапезария и кухня , стълби , тоалетна и два балкона с гледка към залива и на четвърти етаж – коридор , две спални , баня и тераса с райска гледка море и планина. Площ 135 кв.м, +гараж 17 кв.м , в закрит паркинг на крачки от входа в който е ситуирано жилището.

Комплексът се поддържа. Регистрирана Етажна собственост от началото на 24 -та година. Такса поддръжка 5 евро/кв.м на година. 

Видео линк с обзор към жилището: 

Разположен в екозоната между Черноморец и Созопол, точно до къмпинг „Градина“- част от ”Царски Залив” – плаж Градина, се намира апартаментен комплекс „Свети Никола“. Изграден на много голяма площ, на първа линия. 
Ваканционният комплекс Свети Никола/Saint Nicholas complex е разположен на самия бряг, в южната част на българското Черноморие, на 25 км. от гр. Бургас и на 425 км. от София. Намира се на Царският плаж във вилната зона ” Червенка” на гр. Черноморец. Комплексът е построен в район, отличаващ се с изключително богата и разнообразна флора и фауна, като околната територия е част от природен резерват включен в Натура 2000. 
Свети Никола е проектиран в типично средиземноморски стил на обща площ от над 35 декара ниските и елегантни сгради са в пълна хармония с красивата природа. Комплексът е въведен в екплоатация през 2006г./2008г.