На синьо море най-много отива зелена гора!

гр.Созопол,Бургас, област
118,000 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача!
На синьо море най-много отива зелена гора!

Заповядайте на оглед да се насладите на хубавата гледка море от височина.Вилата се намира в предпочитаната средна част на ваканционното селище.Етаж 3 (предпоследен).
От входа на вилата директно се излиза на един от най-уютните по-малки басейни и ресторант.Близко е инфраструктурата на селището с допълнителните услуги.Площа на имота е 90 кв.м,трситаен.Състои се от госна-хол,страхотна просторна тераса с гледка към залива,спалня 1 с гердка море и излаз на терасата,спалня 2 към зеления двори баня.Излаз на терасата има през отделни изходи от гостната и едната спалня.Втората спалня гледа към зелено вътрешно дворче.Поради денивелацията на поземления имот върху,който е построена вилата се съкращава пътя по стълбите,а и 3 етаж е най-предпочитан сред независими отзиви от собственици.

Tова е цветната комбинация в “Санта Марина”. Плаж, вълни, пясък, съчетани с чудесен въздух, десетки видове растения и сенчести дървета, разположени на цели 110 000 кв.м.

Санта Марина се намира на 424 км източно от София и само на 34 км южно от Бургас – летище. Само на два километра северно от старинния град Созопол Санта Марина / Santa Marina – Созопол разположен на брега, като предлага спираща дъха гледка към морето и заобиколен от зеленина и е много разнообразна. Созопол предлага тих начин на живот, много шикозни ресторанти, барове и вълнуващи развлечения. Санта Марина Созопол
Santa Marina Holiday Village