Нова Цена_на крачки от пясъка

гр.Черноморец,Бургас, област
59,000 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача! 530 евро / кв. м
Нова цена_Топ предложение.Жилището се състои от 3 отделни стаи (2 спални+гостна+2 бани+ 2 балкона). 110 кв. м.Такса поддръжка 12 евро кв.м на година.Етаж 3 от 3.
На крачки от пясъка и морската вода. От балконите се усеща уханието на морето. Има гледка море и от прозореца на дневната. В отлично състояние е.
– на крачки от морската вода(апартамента е разположен в корпуса най-близо до морето в самия комплекс. по новата втора фаза)
– 2 балкона с гледка море
– жилището няма нужда от подобрения, в отлично състояние
– 2 бани (едната към основната спалня)
-напълно обзаведен
– на крачки от морето и един от басейните, като в същото време жилището е разположено в уединение и тишина.
Ваканционният комплекс Свети Никола е разположен на самия бряг, в южната част на българското Черноморие, на 25 км. от гр. Бургас и на 425 км. от София. Намира се на Царският плаж във вилната зона на гр. Черноморец. Свети Никола/Saint Nicholas е построен в район, отличаващ се с изключително богата и разнообразна флора и фауна, като околната територия е част от природен резерват включен в Натура 2000. Свети Никола 4**** е един от най – престижните и луксозни комплекси от затворен тип във България. Проектирани в типично средиземноморски стил на обща площ от над 35 декара ниските и елегантни сгради са в пълна хармония с красивата природа. Комплексът е въведен в екплоатация през 2006г. /2008г. Инфраструктура на комплекса6 басейна, от които 4 големи, един детски и един басейн-джакузи с подгряване на водата. Ресторант-тераса с изключителна панорамна гледка към морето, 2 пул-бара, Пиано-бар, 3 магазина, Спа-център със сауна и парна баня. Отлично оборудвана зала за фитнес, голямо игрище за баскетбол, Детска площадка, Фризьорски и козметичен салон, Подземен паркинг и паркоместа. Градини с много богата растителност. Видео-наблюдение и денонощна жива охрана. Свети Никола – Черноморец // Saint Nicholas – Chernomorec