Нова година- нов дом! И то на нова,по- добра цена!

гр.Черноморец,Бургас, област
67,000 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача!
2 спални с гледка море,2 бани,голяма тераса с гледка море,гостна с гледка море.
По индивидуален проект.Състои се от гостна с кухненски бокс,коридор,баня,спалня 1 ,спалня 2 със собствена баня.Големи тераси с гледки към морето и планината.Подово отопление.
Най добрите гледки в района.Качествен ваканционен имот,подходящ и за целогодишно обитаване (Бургас 20 минути с кола)
– Плаж – 150 м (къмпинг Черноморец) новият Simple Beach&Restaurant – къмпинг Черноморец
– В съседния комплекс (*Атия’) работи ресторант с градина и гледка море, СПА център със голям брой процедури. Магазин
– Плажа е един от най-уютните. Постепенно гората прелива в пясъка (Ресторант на плажа с великолепни гледки море и добра кухня). Simple Beach&Restaurant
– На разстояние около 300 м още 2 ресторанта (единия с красиви гледки към остров свети Иван) , хранителни магазини магазини за плодове и др.
– Созопол 8 км
– Недалеч от Царски залив (плаж Градина)
-Подходящо за целогодишно живеене
– Една от малкото локации и район с безупречна репутация
– На 2 км от центъра на курортно градче Черноморец (автобусна спирка, банка, поща, медицински център и др)
– Бургас е на на 20 мин с кола и на около 30 с автобус

През тази година се инвестира много в обновяването на плажа най-близко до коплекса Simple Beach&Restaurant.Определи се ,като един от най-поддържаните,подходящ е и за целогодишно живеене.Освен най-близкия плаж “Къмпинг Черноморец” недалеч са плаж “Червенка” и Царски залив.Таксата поддръжка е 9 евро кв.м на година.Менажира се отлично от нова управляваща компания от началото на тази година.На етажа в тази секция са само двата апартамента.
– 2 бани (едната към основната спалня)
-Планировката на жилището и разпределението на стаите , както и довършителните работи са правени по индивидуален проект. Обзавеждането и настилките са качествени. Балкона е с голяма площ и е с една от най-пленяващите панорамни гледки в района. Има достаъчно площ и възможност за допълнително оформяне и декориране на балконовата площ. Апартамента е в добро състояние и няма нужда от подобрение и ремонти. В продажната цена влиза цялата мебелировка и електрооборудване.
Разположен е във вкационен комплекс ‘Слънчев Остров’/Sunnny Island , като е площообразуването и качествените довършителни работи са по собствен проект и дизайн на сосбтвеника. Приличен ваканционен имот, ликвидно предложение. Еидн от най-интересните и ликвидни райони с перспектива по южното Чернорие.