Много луксозен мезонет в компклекса!

гр.Черноморец,Бургас, област
241,000 €

Описание на имота

Много луксозен мезонет в компклекса! С една от най добрите гледки море. ( 3 отделни спални).Такса поддръжка 13 евро/кв/м на година.
Един от най-добрите мезонети в комплекса.

Видео с обзор към апартамента:

      https://youtu.be/vpXrHINEUD8     

Луксозен мезонет с три спални в комплекс Атия Ризорт, гр. Черноморец. Комплексът е с отлично ниво на поддръжка, красива озеленена територия, два големи басейна – детски и за възрастни, детска площадка, параклис и беседка за отдих и BBQ. Просторни помещения, стилно обзавеждане и пълно оборудване. Отоплението е решено с локално парно отопление с камина, а охлаждането с климитици във всички стаи. На всяко ниво има просторна тераса с панорамна гледка до нос Емине и целия Бургаски залив. 
 Компекса е от няколкото най-престижни (висок клас строителство, архитектура, качество на материали, район и други. Подходящо за целогодишно пребиваване.В пешеходна достъпност още няколко хранителни кмагазина извън комплекса. На 200 м от Simple Beach& Restaurant и ”къмпинг Черноморец. 
Разполага с богато и поддържано озеленяване плувен басейн с детски отсек, СПА център, ресторант.
На пешеходно разстояние има избор от още 3 ресторанта работещи през лятото с едни от най-добрите гледки море (един на плажа). Има възможност да се стигне пеща до центъра на курортното градче Черноморец – банка, поща, медицински център и други. Созопол е на 8 км от Черноморец, а Бургас е на 20 минути с кола. Недалеч от ”Atia Resort” започва Царски залив, плаж Градина.