Плажна къща_вътрешен басейн

гр.Черноморец,Бургас, област
460,000 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача!

Парцела е с локация на първа линия до морето.Изградена е в имота сграда на „груб строеж“.

Предлагания имот е в стадии на строителство.Завършен е грубия строеж (Получен акт 14) и е монтирана дограма Предвиден е вътрешен басейн,както се вижда на една от снимките.С едни от най добрите гледки в района.Разпределение.

-1 етаж – със помещения за фитнес парално и други

1 етаж (наземен) – голяма зала с изход на окрита тераса (веранда),вътрешен басейн.Помощни помещения.

2 етаж – 4 стаи с глеки море и собствени санитарни възли.

3 етаж 2 стаи с гледки море и обствени санитарни възли

4 етаж – открита лятна тераса с панорамна гледка и допълнителна закрито помещение.

670 кв.м РЗП / 811 кв.м двор

Имота е в строителство и дава голямо преимущество при избора на индивидуални архитектурни,интериорни и цялостни решения.Разполага и с паркинг.

Райско място. С незабравими гледки. Ликвидност.

Чувство на свежест и духовен комфорт. Зеленина и хармонично разположение

Разположен на живописния полуостров, в най-южния край на Бургаския залив, само на 20 км на юг от Бургас и на 5 км от старинния град Созопол. Намира се в едно от недокоснатите ъгълчета на българското крайбрежие, между градския плаж на Созопол и къмпинг Градина , точно срещу остров Свети Иван . Тук е мястото където ще можете да усетите магическата красота на Черното море!В съчетание с обкръжаващата дива природа – спокойствие и уют. Живописната природа, галещите слънчеви лъчи и топлите черноморски вълни превръщат района в божествено кътче, предразполагащо към идилия и спокойствие. Черноморец Слънчевото ваканционно градче Черноморец е събрало в себе си цялата красота на Черноморското крайбрежие и е уникално място за почивка, тъй като има 5 плажа със ситен светло-златист пясък, разделени от невероятно красиви скални брегове. Централният плаж се намира в южната част Бургаския залив и е любимо място за родители с деца, тъй като плажът е плитък, а морската вода е спокойна. Източната част на плажа представлява скалист бряг, който е предпочитано място за любителите на скокове във вода и риболов. Плажът на къмпинг Черноморец се намира в непосредствена близост до комплекса, а само на 1, 5 км се намира плажната ивица на къмпинг Градина , където заливът е подходящ за сърф.