С веранда_и отделно балкон_Градина

гр.Черноморец,Бургас, област
41,000 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача!
Жилището се намира на партерен етаж.Има излаз към малка веранда отстраната на морето (гостна) и уединен балкон към спалнята.Качествено строителство,усещане се светлина простор. 62 кв.Плаж Градина е наблизо.Чудесно място за почивка.

Студия от – от 19 900 евро / С една спалня – от 35 000 евро / с две спални – от 53 000 евро. Заповядайте да разгледате, като си заявите час за оглед. 

КОСТА БУЛГАРА е апартаментен комплекс предлагащ избор от студия и апартаменти с една и две спални, разположен близо до брега на Царски Залив, с плажна ивица от повече от 5 км златист пясък и кристално чисто море в района на Созопол. Царски залив е дом на едни от най-красивите плажове на южното Черноморие. 

За комфорта на собственици и гости допринасят изискан основен ресторант ”Bella Casa”. Ап. хотел ”Коста Булгара” предлага рецепия, руум сървис, консиерж и охрана. Условията за водни спортове са отлични. В близост има училище за уинд сърф, организират се опознавателни екскурзии, разходнки с лодки, и това са само част от възможностите за развлечения, паркинг. 
Costa Bulgara – Chernomorec