1-стаен, Бургас, област

гр.Черноморец,Бургас, област
48,500 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача!
Голямо по площ обзаведено студио с гледка море.Етаж 3 от 4 , площ : 50кв.м.
Нов комплекс ,има изградена станция за зареждане на електрически автомобили. Комплекса е от няколкото най-престижни (висок клас строителство, архитектура, качество на материали, район и други). Подходящо за целогодишно живеене. Целогодишно ресторант в експлоатация, а лятото магазин за хранителни стоки. В пешеходна достъпност още няколко хранителни магазина извън комплекса. На 200 м от Simple Beach& Restaurant и Eco camping Chernomorec.
Разполага с богато и поддържано озеленяване плувен басейн с детски отсек, СПА център. Допълнително голямо свободно място двор отделно от общите части, параклис. 
На пешеходно разстояние има избор от още 3 ресторанта работещи през лятото с едни от най-добрите гледки море (един на плажа). Има възможност да се стигне пеща до центъра на курортното градче Черноморец – банка, поща, медицински център и други. Созопол е на 8 км от Черноморец, а Бургас е на 20 минути с кола. Недалеч от започва Царски залив,- плаж Градина. (10,15 минути пеша).Подходящо за целогодишно обитаване.