Тристаен_Буджака_Созопол

гр.Созопол,Бургас, област
92,000 €

Описание на имота

Представяме ви тристаен апартамент разположен в триетажна вила в най-високата част на местността Буджака.На пешеходно разстояние до Лидъл и избор от плажове.
Местността Буджака е интересна със свойте борови горички които се сливат с морския бриз.Районът подхожда и за целогодишно пребиване.
Жилището разполага с две тераси ,като едната е с гледка море,а другата е към едната спалня.Предвижда се да има ниска такса поддръжка по договаряне с новите собственици на вилата (сътояща се от 7 апартамента).Възможно е да се отдели цялата вила ,като самостоятелна, има възможност за придобиване на съседен тристаен апартамент.Само двата апартамента са на етажа.Комплекса разлога с паркинг,ресторант,рецепция,лоби бар,басейн.Обявяваме за продажба вила номер 2 състояща се от 7 апартамета.
Жилището е 85 кв.м. ,етаж 3 (последен),като приземния етаж е 1 (първи). Високи тавани, разчупена планировка ,достъп на много светлина и уют.
Комплекс от затворен тип “Созополски перли”/Sozopol Pearls. Близо до Райски залив-Хармани,а в същото време с лесен достъп до Каваци.Нов град – Созопол – целогодишно.Апартамент номер 27