Впчечатляващи гледки море

гр.Созопол,Бургас, област
157,000 €

Описание на имота

Насладете се на новото предложение на БГ Интернационал.
Първа линия до един от най-красивите заливи и едни от най-уютните и впечатляващи гледки.
Жилището се състои от 3 отделни стаи (гостна с кухненски ред,2 отделни спални,2 бани,антре,балкон).Всички помещения на жилището са с гледка.
Площ 160 кв.м,етаж 1 ви (партер).
Апартхотел Офир се намира в най-новата част на град Созопол, на Райския плаж в местността Буджака. Разположен на живописно място на върха на скалите, комплекса се радва на впечатляваща гледка.
Фитнес център,басейн,зала за отдих е на разположение .Тя включва сауна, парна баня, масажи и стая за релакс.
Насладете се на вкусна местна и интернационална кухня в ресторанта на хотел Офир или на прекрасната тераса с великолепен изглед. В бара до басейна можете да се насладите на специални рибни, руски и ориенталски менюта, както и на различни коктейли.
Има басейни за възрастни и деца.
ОФИР отваря врати през м. Юни 2007 г. Апартаментния хотел разполага с ресторант а-ла карт, с голяма открита панорамна тераса и предлага на гостите си богат избор от ястия от българската, средиземноморската, ориенталската, руската кухня. Апартаментен хотел ОФИР е номиниран за престижния конкурс „Сграда на годината -2007”. Хотелът е построен в синхрон със заобикалящата го природа, уникален по своя архитектурен замисъл и изпълнение – тук ще се насладите на естествена симбиоза от изкуство, релакс, природа, фантастична кухня и отлично обслужване. На територията на комплекса има pаркинг и охрана.