+ Веранда с дървен под

гр.Черноморец,Бургас, област
70,000 €

Описание на имота

Без комисиона от купувача!

Двустайно жилище разположено на приземен етаж. Състои се от дневна-кухня-трапезария, спалня, баня-тоалетна, антре и тераса +(веранда с дървен под). Продава се с обзавеждането. От гостната и спалнята се излиза на верандата.Корпуса ,в който е апартамента е с по-кратък достъп до комплекса и плажа ,което поражда удобство.Има възможност за директен достъп до зелените и площи и инфраструктурата на комплекса през ветрандата. Площ 52 кв.м.При интерес има възможност за придобиване на съседния двустаен апартамент и обединение на двата балкона, възможно вътрешното пространство да се обедини.
Видео линк с обзор към апартамента:


Разположен във ваканционен комплекс ”Слънчев остров”/Sunny Island”. 
Педантично поддържан закрит тип комплекс с всички произтичащи допълнителни услуги. Такса поддръжка 9 евро/кв.м на година. (регистрирана етажна собственост). 
– Точно 150 м до ”Simple Beach” & ”Eco camping Chernomorec”
– 10,15 минути пеша през вилна зона ”Червенка” до плаж Царски залив и плаж Градина
– 100 м до к-с Flores Garden и новооткрития ” Виктория СПА”/Victoria SPA (1000 кв.м.) – предвижда се за 24 година разширяване на фитнеса
– 2 км до центъра на Черноморец (възможност за целогодишно използване)
– 8 км до Созопол
– 20 минути с кола до град Бургас

ПЛАЖЪТ НА КЪМПИНГ ЧЕРНОМОРЕЦ Е УДОСТОЕН С BLUEFLAG (СИН ФЛАГ). 
Менжународната оценка за 2022 година имаше за цел да открие плажовете от цял свят, които са успели да съхранят естествената природа и успешно да я съчетаят с модерни удобства и комфорт. Нашият плаж е единият от общо три плажа, отличени в категория “Climate Change Education and Climate Change Action”. Водата и пясъкът на къмпинг Черноморец са чисти, полагат се специални грижи за запазването на всички биологични видове, плажът е естествен, екологичен и безопасен. Това е перфектното място за Вашата незабравима почивка! Очакваме Ви!