Три спални_Панорама Море_Готови документи!

гр.Черноморец,Бургас, област
145,000 €

Описание на имота

Готови документи за сделка!

Заявете посещение на жилището в удобно за вас време и се насладете на панорамната гледка море от просторния балкон към гостната или се полюбувайте на гледката към зелената планина от втория балкон на една от спалните и извисяващия срещу нея връх Бакърлъка – най високата точка в района.Имота е на втори удобен етаж от 4, като на разположение са 3 отделни спални, всяка със самостоятелна баня.При влизане в апартамента се попада в голямо антре с огромен шкаф , в който са разположени пералня бойлер и мн. други неща.Към антрето може да се ползва общо четвърто WC.Няма нито една преходна стая, като мебелировката и състоянието на интериора е отлично.
Площ 151 кв.м. , До плажа простиращ се на 6 км до Созопол се стига през територията на комплекса за 5 минути.

Комплексът се поддържа.Регистрирана Етажна собственост от началото на 24 -та година.Такса поддръжка 5 евро/кв.м на година.

Видео материал с акцент към интериора о гледките:

Разположен в екозоната между Черноморец и Созопол, точно до къмпинг „Градина“- част от Царски Залив – плаж Градина, се намира апартаментен комплекс „Свети Никола“. Изграден на много голяма площ, на първа линия.
Ваканционният комплекс Свети Никола/Saint Nicholas complex е разположен на самия бряг, в южната част на българското Черноморие, на 25 км. от гр. Бургас и на 425 км. от София. Намира се на Царският плаж във вилната зона Червенка на гр. Черноморец. Комплексът е построен в район, отличаващ се с изключително богата и разнообразна флора и фауна, като околната територия е част от природен резерват включен в Натура 2000.
Свети Никола е проектиран в типично средиземноморски стил на обща площ от над 35 декара ниските и елегантни сгради са в пълна хармония с красивата природа. Комплексът е въведен в екплоатация през 2006г./2008г.